Sommaruppehåll i juni och juli

Nu tar Klimathotet.com och Klimatforum.com sommarledigt.

Under juni och juli kommer inlägg och artiklar kanske dyka upp sporadiskt, men den tid jag har över kommer jag att ägna åt uppdateringar av mina texter och nya forskningsprojekt, som till exempel att gå igenom kritiken och svartmålningen av klimatskeptiker och deras argument.

Vi hörs i augusti. Ha en skön sommar!

Kategorier Okategoriserade

4 reaktioner till “Sommaruppehåll i juni och juli

 1. Åsa Kasséll 2 juni, 2019 — 18:30

  Tack för alla intressanta inlägg/artiklar. Så intressant och givande trots att jag inte på långa vägar har den kunskap du besitter. Det som gör det så givande är på sättet du förmedlar dina tankar och kunskaper, då kan dom nå fram och bli begripliga för en väldigt stor grupp människor. Önskar dig en riktigt trevlig sommar nu !! och ser fram emot nästa inlägg.

  MvH Åsa Kassell

  Gillad av 1 person

  1. Staffan Mörner 2 juni, 2019 — 18:43

   Tack, Åsa! Väldigt trevligt att höra. Jag hoppas verkligen att jag kan bidra till så många människor som möjligt sätter sig in i de här viktiga frågorna. Ha det gott i sommar! 🙂

   Gilla

 2. lassevanja@hotmail.com 2 juni, 2019 — 19:47

  Tack Staffan för alla dina utmärkta artiklar! Jag gillar ditt svar till Mats Hedquist, men tyvärr tror jag inte att det biter på honom. Han tillhör den grupp som redan bestämt sig för sin klimatalarmistiska agenda. Tyvärr är han inte ensam. Men det som skrämmer mig allra mest är att SVT och andra stora media inte verkar beredda att öppna upp för en bredare dialog om klimatfrågorna. Det känns mycket oroande.

  Jag hoppas att Elsa Widdings och Lennart bengtssons böcker får den uppmärksamhet de förtjänar. Och jag ser fram emot att få dina kloka synpunkter samlade i bokform. Tills dess önskar jag dig en skön sommar.
  Lasse i Sigtuna

  Skickat från min iPad

  Gillad av 1 person

  1. Staffan Mörner 2 juni, 2019 — 20:12

   Tack, Lasse! Tyvärr har du rätt i att det inte blir någon riktig dialog med sådana som Maths, men det var viktigt att svara för min egen skull och för mina läsare. Det var också lärorikt på många sätt.
   Media är verkligen extremt vinklat generellt, men det finns små sprickor i den muren också.
   Det viktigaste är nog att få människor i allmänhet att börja tänka själva, men det är svårt att nå ut. Elsa Widding och Lennart Bengtsson har nog en bra chans, hoppas jag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close